Микробиология и ГМО на храни
Юрофинс предлага на своите клиенти: • Много обширно портфолио от микробиологични аналитични техники. • Високо качество и надеждност на анализите, признати от много клиенти и потвърждавани ежегодно от многобройни одити. • Предоставяне на електронни резултати, които позволяват статистически анализи. • Консултации с експерти, в помощ на клиентите. • Бързо и качествено обслужване от високо компетентен персонал. |
||
Общ брой микроорганизми |
БДС EN ISO 4833-1 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
Консервирани храни |
||
Enterobacteriaceae |
БДС EN ISO 21528-1; БДС EN ISO 21528-2 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
Listeria monocytogenes, Listeria spp. |
БДС EN ISO 11290-11; БДС EN ISO 11290-21; Вътрешно Лабораторен Метод 012 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
Coliforms |
ISO 4831; ISO 4832 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
Coagulase-positive staphylococci |
БДС EN ISO 6888-1; БДС EN ISO 6888-3/AC |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
БДС EN ISO 6888-1 |
Консервирани храни |
|
Дрожди, Плесени |
БДС ISO 21527-1; БДС ISO 21527-2 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
БДС ISO 6611 |
Млечни продукти |
|
Escherichia coli |
БДС ISO 16649-2; БДС EN ISO 16649-3 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
БДС ISO 16649-2 |
Консервирани храни |
|
ISO 7251 |
Готова и полуготова храна |
|
Salmonella spp. |
БДС EN ISO 6579-1/A11; Вътрешно Лабораторен Метод 022 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
БДС EN ISO 6579-1/A1 |
Консервирани храни |
Bacillus cereus |
БДС EN ISO 7932 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти |
||
ГМО скрининг, Real-time PCR установяване на p.35S, tNOS, AgroBorder II |
Вътрешно Лабораторен Метод 10 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Мезофилни млечнокисели бактерии |
БДС ISO 15214 |
Месо, Месни продукти |
Млечни продукти |
||
Lactobacillus Acidophilus |
ISO 20128 |
Млечни продукти |
Lactobacillus bulgaricus |
БДС ISO 7889 |
Кисело мляко |
Streptococcus thermophilus |
||
Sulfite-reducing clostridium spp. |
ISO 15213 |
Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти |
Шига-токсин продуциращи Ешерихия коли (STEC) |
ISO/TS 13136 |
Готова и полуготова храна |
Ако не откривате необходимият показател в таблицата моля, изпратете запитване, като използвате директната ни форма за контакт.