JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Bulgaria >> Юрофинс ХОС Тестинг България >> Микробиология и ГМО на храни

Микробиология и ГМО на храни

Юрофинс предлага на своите клиенти:
• Много обширно портфолио от микробиологични аналитични техники.
• Високо качество и надеждност на анализите, признати от много клиенти и потвърждавани ежегодно от многобройни одити.
• Предоставяне на електронни резултати, които позволяват статистически анализи.
• Консултации с експерти, в помощ на клиентите.
• Бързо и качествено обслужване от високо компетентен персонал.

 

 

 

Общ брой микроорганизми

 

 

 

БДС EN ISO 4833-1

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай,

Подправки И билкови продукти

Консервирани храни

 

 

Enterobacteriaceae

 

 

БДС EN ISO 21528-1;  БДС EN ISO 21528-2

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай,

Подправки И билкови продукти

 

 

 

Listeria monocytogenes, Listeria spp.

 

 

БДС EN ISO 11290-11; БДС EN ISO 11290-21;

Вътрешно Лабораторен Метод 012

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти

 

Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови продукти

 

 

Coliforms

 

 

ISO 4831;

ISO 4832

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай,

Подправки И билкови продукти

 

 

Coagulase-positive staphylococci

 

 

БДС EN ISO 6888-1;    БДС EN ISO 6888-3/AC

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай,

Подправки И билкови продукти

БДС EN ISO 6888-1

Консервирани храни

 

 

 

Дрожди, Плесени

 

 

БДС ISO 21527-1;

БДС ISO 21527-2

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови

продукти

БДС ISO 6611

Млечни продукти

 

 

 

 

Escherichia coli

 

 

БДС ISO 16649-2;        БДС EN ISO 16649-3

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай, Подправки И билкови

продукти

 

БДС ISO 16649-2

 

Консервирани храни

ISO 7251

Готова и полуготова храна

 

 

 

Salmonella spp.

 

БДС EN ISO 6579-1/A11;

Вътрешно Лабораторен Метод 022

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай,

Подправки И билкови продукти

БДС EN ISO 6579-1/A1

Консервирани храни

 

 

Bacillus cereus

 

 

БДС EN ISO 7932

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Кафе, Какао, Чай,

Подправки И билкови продукти

ГМО скрининг, Real-time PCR установяване на p.35S,

tNOS, AgroBorder II

Вътрешно Лабораторен Метод 10

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Мезофилни млечнокисели бактерии

 

БДС ISO 15214

Месо, Месни продукти

Млечни продукти

Lactobacillus Acidophilus

ISO 20128

Млечни продукти

Lactobacillus bulgaricus

 

БДС ISO 7889

 

Кисело мляко

Streptococcus thermophilus

Sulfite-reducing clostridium spp.

 

ISO 15213

Храна и хранителни продукти/ Фруражи и

Фуражни продукти

Шига-токсин продуциращи Ешерихия коли (STEC)

ISO/TS 13136

Готова и полуготова храна

Ако не откривате необходимият показател в таблицата моля, изпратете запитване, като използвате директната ни форма за контакт.